Buddha-sci-fi-muayThai-history-astrology-superstition-language-yoga-music-art-agricuture-herb-food

...I believe that meditation and healthy food are an essential human experience and should be freedom to learn too................................ Buddha-Dharma-Sangha-science-fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-religion-Language-math-mind-universe-meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food...this is good health and life. All give us be Oneness. I will try to understand you and everybody around the world................ WE ALL ARE FRIENDSHIP......Truth me

Saturday, November 8, 2014

๒๕.๕.Buddha-Dharma-Sangha-Science-Fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-Religion-Language-Math-Mind-Universe-Meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food=Good Life Health.




25.5.Buddha - Exodus - Gejstlige - Videnskab - Story - Thaiboksning - Historie - Astrologi - Superstition - Religion - Sprog - Matematik - Mind - Universe - Koncentration - Yoga - Song - Kunst - Landbrug - Herb - Mad = God Life Sundhed




*** Atthanij Pokkasap
... Nyt fra saint (moderne æra).
Nu ved jeg Putttantra i dag !!! (Del 1)
... ...


Tantra (sanskritlitteratur sq Allah) betyder, at Weaver Electric Flettede linjer, der holder formen af kroppen (fysiologiske problemer vedtage minutter tidligere).
... I en kult rituelle praksis Kaldet Religion ... Tonsvis af formel refererer til ritual tilbedelse Deva. AXA at opnå den hellige skrin. Signaturen er lavet Santwa mellem Shiva og Durga Devi (Buddha af gudinden Uma).
.. I Buddha er et symbol på Hevajra Santwa den Naira ved Maya Devi (Mrs. åndsforladt) var en datter af den 8 (a Khmer kaldet Apsaras) symboliserer. 8 er den Noble ottefoldige vej
... Indhold Tantra både buddhisme og vedaerne kalder Saivism - Vaishnavism omfatter fem linjefag.


1. sandheder, der dukker op med fremkomsten af universet - The Great Mandala (bøger af Siam Ptmag. Beviser i litteraturen om locale).

2. ritual tilbedelse Mot symbol dharma (Buddha Nana).

3. Evnen til at opnå mål og skarpe bajonet behov.

4. Når den anden metode til at opnå Shakti (Shakti. Dynamik, der driver udbuddet er ret almindelig, som profeten sagde, at certificering. Hvem lejer Han ser Tathagata), i Vedaerne, de 6 store principper i nord, det er prestige 10 prestige 6, men Siamese.

5. Magic i Life ... om kloning af et nyt åndeligt liv, eller tilbud.
..... ....

Artikel 3, herunder astrologi og magiske helbrede sygdomme. En nation med gamle optegnelser om alle. Mere end nogen anden nation i Sydøstasien. Harmonier på forbindelsen til bondekultur af lufthavnen. Arisk er en rutinemæssig medicinsk operation, hvor syndig. Jeg har brug for undtagen Suvarnabhumi På grund af denne bondekultur i hovedstrømmen af dagligdagen.
Disse data etablere en passage fra arkæologiske beviser, der findes over hele landet, herunder tempel indholdet tilgængeligt på synode heksekunst magi rang med at tage de to første sektorer i Hellige Skrifter Nation ....




Havregryn hellige evangelium       Vises i inskriptioner af Shiva Phet.


Ren      pludselig det kan ikke læse det. Så det var en falsk Til at vente på en fransk far lærte mig det.


Atthanij Pokkasap      at videregive det ... det tog magi fra Thailand Theravada by ... selv når jeg ikke behøvede at bære AFC. De tror, det er uvidende overtro. Det er, at de aldrig har set en mands knogler fast det. Det blev bekræftet, selv eksisterede ... Ai ... snydere.
.... Le (åbenbaret) til buddhismen og det okkulte religiøs, ikke så kedeligt ikke at plette ... op mit sind på AMC ... Ai isoleret buddhist. Adskilt fra hinanden okkult Det er bedre end sin forgænger i browseren civilisation HEY .... Overtro er det nye ansigt for den anden. Men overtro, Thailand ... Ordrer * Afrikas tro på Pariyothapana Leads * Det doktrinære Buddha også ... godt .... hvor Brahman. Dette bevismateriale blev forelagt af Stan Moore ... rally til 158 år siden ..... nu.
... Se ex Sub eller dine drømme om en Bureau de Sa Punta Sopa output, kvadrant fire ædle sandheder.; Hver by New Japan
Kopier Brahman hvorfra (præfektur) er en Brahmin, disse hjerte magi .... ?????????????????????!


Havregryn hellige evangelium      Jeg prise Gud han er Brahman, den Hven. Tantra af Khmer kultur, og det er fra min egen linje, Mahayana, højre, højre Dist.


Atthanij Pokkasap      at jeg var derefter tvunget til at undervise de mange generationer fremover, så er det den Brahman indflydelse.
Khmer .. gjorde jeg ikke. Men Khmer Thailand .... det skal fange den historiske Khun Pha Muang trone Kamopch til Sri Indraditya det. Khun Pha Muang vil tage dig overalt.
... De tre modeller viser, at "Sri Satta" er paven barnebarn Khun Pha Muang Sri Lanka derefter.
Tilbage til Siam til Thailand med King Air. Inden da, Phra Ruang dynastiet, en legendarisk mytisk enkelt skift. Pallava dynasti og Funan sidste optagelse King Air Thailand, er det sagt. Du Pallava dynasti, hus ... Påskrifter på voksen Wani History of Thailand, er det ikke ud af det ..... jeg kom til Cambodja for at forfølge det. Til at forlade Til Cambodja for at eje den.
... Hjem indskrifter på to (Wat Si Chum) drives af Khmer Khmer accent, der er i et land, hvis landet er Land. Det betyder, at ... Dette er et minde om en erindring om. Hvis hukommelsen af et barn Det er et stort land Advokater, landets vækst er ikke kendt, er, at barnet ikke er fra sod hælde eller Kashmir (B er - B-Mer) er en stærk rally i ryggen ... men det er det. Det ikke kender kilden til det. Så du udsvævende skabe deres egen historie ... i et par år siden, blev jeg forbandet løgner løgner ... Jeg .... Jeg .... Jeg historikere psykotisk løgner. Den NFF hele verden ....


Banharn       +++ +++ Pg historikere bugs.




No comments: