Buddha-sci-fi-muayThai-history-astrology-superstition-language-yoga-music-art-agricuture-herb-food

...I believe that meditation and healthy food are an essential human experience and should be freedom to learn too................................ Buddha-Dharma-Sangha-science-fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-religion-Language-math-mind-universe-meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food...this is good health and life. All give us be Oneness. I will try to understand you and everybody around the world................ WE ALL ARE FRIENDSHIP......Truth me

Monday, November 10, 2014

๒๕.๖.Buddha-Dharma-Sangha-Science-Fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-Religion-Language-Math-Mind-Universe-Meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food=Good Life Health.




25.6.Buda - göç - ruhban sınıfı - bilim - öykü - Thai boks - tarih - astroloji - batıl inanç - din - dil - matematik - zihin - evren - konsantrasyon - yoga - şarkı - sanat - tarım - ot - gıda = güzel hayat sağlık




*** Atthanij Pokkasap
... Aziz (modern çağın) Haberler.
Şimdi ben bugün Putttantra biliyorum !!! (Bölüm 1)
... ...


Tantra (Sanskritçesi literatür kare Allah'ın) gövdenin şekli korumak Weaver Elektrikli Örgülü hatları (fizyolojik sorunlar daha önce dakika yürürlüğe) anlamına gelir.
... Bir kült ritüel uygulamalar olarak Din denilen ... Formül ton ibadet Devaya ritüel değinmektedir. AXAผู้ kutsal tapınak ulaşmak için. Imza Shiva ve Durga Devi (tanrıça Uma Buda) arasında Santwa yapılır.
..Buda ise Hevajra Santwaม Maya Devi de Naira (Mrs. ruhsuz) bir sembolüองค์ 8 bir kızı (Khmer apsaras denir) sembolize idi. 8 Sekiz Aşamalı Asil Yol olduğunu
... İçerik Vaishnavism beş ana konuyu kapsamaktadır - Tantra Budizm ve Vedalar hem Saivism diyoruz.


1. gerçekler - Büyük Mandala (Siam Ptmag ait kitaplar. Yerel hakkında literatürde kanıt). Evrenin gelişine ortaya çıkmaktadır:

2. ritüel ibadet Mot sembolü Dharma (Buda Nana).

3. Yetenek.Hedefleri ve keskin süngü ihtiyaçlarını sağlamak için

4.İkinci yöntem Shakti (Shakti ulaşmak için zaman.Peygamber belgelendirme dediği gibi sunan sürücüler dinamikleri, oldukça yaygındır. Kim kiralar Oของ Vedalar TATHAGATA),kuzey  6 büyük prensipleri, prestij 10 prestij 6, fakat Siyam görür.

5. Magic ... yeni bir manevi yaşam, ya da teklifleri klonlama.Hayatında
..... ....

Astroloji ve sihirli çare hastalıklar dahil Madde 3. Tüm hakkında eski kayıtları ile bir ulus. Güneydoğu Asya'daki diğer ülkelerden daha fazla. Havaalanı  köylü kültürüne bağlantıda uyumları. Aryan günahkar bir rutin tıbbi işlemdir. Ben Suvarnabhumi dışında gerek Günlük yaşamın mainstream içine bu köylü kültürü çünkü.
Bu veriler büyücülük büyü  Milleti Kutsal Yazıların ilk iki sektör alarak rütbe Sinod mevcut içeriğin Tapınağı da dahil olmak üzere, ülke genelinde var arkeolojik kanıtlar bir pasaj kurmak ....




Yulaf Kutsal İncil      Shiva Phet yazıtlarda görünür.


Ren      aniden bunu okuyamıyor. Sonra sahte olduğunu Fransız bir baba bana bunu öğretti bekleyin.


Atthanij Pokkasap     Ben AFC giymek zorunda değildi bile  ... Tayland'ın Theravada şehir sihirli aldı ... ifşa etmek. Onlar cahil hurafe olduğunu düşünüyorum. Onlar bir adamın kemikleri sabit görmemiştim olmasıdır. Bu kendilerini var ... Ai ... dolandırıcı teyit edildi.
.... Le kadar ... kararmaz AMC'de aklımda ... Ai izole Budist şekilde değil donuk değil, Budizm ve okült dini birine (ortaya). Her bir diğer gizli bilgiler ayrılan Bu HEY .... Superstition diğer yeni yüzü tarayıcı medeniyet selefinden daha iyi. Ama hurafe, Tayland ... Siparişler * Pariyothapana Afrika'nın inanç Talepleri * Buda doktriner çok ... iyi .... nerede Brahman. Kanıt Stan Moore tarafından sunuldu ... şimdi ..... 158 yıl önce sona erdirmek için miting.
... Bakınız eski Sub veya Bureau de Sa Punta Sopa çıkışı, Quadrant Dört Yüce Gerçeğin hayalleriniz.; Her şehir New Japan
Kopya Brahman nereden (bölge) ????????????????????? .... bir Brahman, bu kalp büyü olduğunu!


Yulaf Kutsal İncil      Ben o Brahman, Ven Tanrı'ya övgü. Khmer kültür Tantra ve bu benim kendi satırında, Mahayana, sağ, sağ Dist olduğunu.


Atthanij Pokkasap      Sonra o Brahman etkisi olduğu için, birçok gelecek nesillere öğretmek zorunda olduğunu.
Khmer .. ben yapmadım. Ama Khmer Tayland .... o Sri Indraditya için tarihsel Khun Pha Muang taht Kamopch yakalamak gerekir. Khun Pha Muang sizi her yere götürür.
... Üç model "Sri Satta" papa torunu Khun Pha Muang Sri Lanka sonra olduğunu göstermektedir.
Siam için geri Tayland King Air ile. Bundan önce, Phra Ruang hanedanı, efsanevi efsanevi tek vardiya. Pallava hanedanı ve King Air Tayland Funan son yazıt, o söyledi. Sen Pallava hanedanı, yetişkin Tayland Wani Geçmişi ... Yazıtlar evi, bunun dışında ..... Ben bunu sürdürmeye Kamboçya geldi değildir. Bırakmak için Bunu kendi amacıyla Kamboçya'ya.
... Ülke Kara ise bir ülkede var Khmer Khmer aksanıyla tarafından işletilen iki (Wat Si Chum) Home yazıtlar. Bu ... Bu bir bellek, bir hafıza olduğu anlamına gelir. Eğer bir çocuğunก hafızası Bu büyük bir ülke Avukatlar, bilinmemektedirร ülkenin büyüme çocuk dökme veya Keşmir kurum değil olmasıdır (B - B-Mer) arkasında güçlü bir ralli ... ama o kadar. Bunun kaynağını bilmiyor. Sonra bir kaç yıl içinde ... kendi tarihini oluşturmak ahlaksız önce, tarihçileri .... Ben .... Ben ... psikotik yalancı yalancı yalancı kahroldu. NFF Bütün dünya ....


Banharn      +++ +++ Sf tarihçiler hata.




No comments: