Buddha-sci-fi-muayThai-history-astrology-superstition-language-yoga-music-art-agricuture-herb-food

...I believe that meditation and healthy food are an essential human experience and should be freedom to learn too................................ Buddha-Dharma-Sangha-science-fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-religion-Language-math-mind-universe-meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food...this is good health and life. All give us be Oneness. I will try to understand you and everybody around the world................ WE ALL ARE FRIENDSHIP......Truth me

Saturday, November 1, 2014

๒๕.๑.Buddha-Dharma-Sangha-Science-Fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-Religion-Language-Math-Mind-Universe-Meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food=Good Life Health.



25.1.Буда - одлазак - свештенство - наука - прича - Тајландски бокс - историја - астрологија - сујеверје - религија - језик -математика - ум - свемир - концентрација - јога - песма - уметност - пољопривреда - трава - храна = леп живот здравље





*** Аттханиј Поккасап 
... Новости из Саинт (модерно доба).
Сада знам Путттантра данас !!! (Парт 1)
... ...


Тантра (санскрит књижевност квадратних Алах) значи да Вивер електрични плетена линије које имају облик тела (физиолошки проблеми донесе минута раније).
... У култу ритуалних радњи Цаллед Религија ... Тона формуле односи ритуалне богослужење Дева. АКСА да се постигне светиње.Потпис је направљен Сантва између Шиве и Дурга Деви (Буддха богиње УМА).
.. У Буда је симбол Хевајра Сантва најра на Маја Деви (госпођа Соуллесс) је ћерка 8 (Црвених зове Апсарас) симболизује. 8 је Племенити осмоструки пут
... Садржај Тантра и будизам и Веде зову Саивисм - ваишнавизам обухвата пет главних предмета.


1. истине које настају са појавом Универзума - Велики Мандала (Тхе Боокс оф Сиам Птмаг. Доказ у литератури о лоцале).

2. Ритуал обожавање Мот симбол Дхарма (Буда Нана).

3. Способност да се постигне циљеве и оштре бајонетом потребама.

4. Када други метод да се постигне Схакти (Схакти. Динамика која покреће понуду је прилично уобичајена, јер Посланик је рекао да сертификација. Ко год изнајмљује Он види Татхагата) Веда, у 6 главне принципе на северу, то је престиж 10 престиж 6, али Сијамка.

5. Магиц у животу ... о клонирању новог духовног живота, и понудама.
..... ....

Члан 3, укључујући и астрологији болести магијских излечења.Народ са древним записима о свему. Више од било које друге нације у југоисточној Азији. Хармоније на прикључак на сељака култури аеродрома. Ариан је рутински медицински операција у којој грешно. Требам осим Суварнабхуми Због ове сељачке културе у токове свакодневног живота.
Ови подаци се успостави одломак из археолошких доказа који постоје широм земље, укључујући и храм садржаја доступне на Синоду витцхцрафт магије рангирају се узима прва два сектора Светог писма на народа ....



Оатмеал Свети Госпел        Појављује се у натписима Шиве Пхет.


Сомпонг Рен        изненада не може прочитати. Тада је било лажна Чекати да се француски отац научио ме.


Аттханиј Поккасап        то обелодани ... то је магија од Тајланд тхеравадске града ... чак и када нисам имао носити АФЦ. Они мисле да је незналица сујеверје. То је да они никада нису видели Манс кости поправио. Потврђено је постојала сами ... Ај ... варалице.
.... Ле (открила) на будизам и религијског окултног, не тако досадан да не окаљати ... у мом уму АМЦ ... аи изолованом будиста. Одвојени једни од других окултним То је боље од свог претходника у претраживачу цивилизацији ХЕЈ .... Сујеверје је ново лице другог. Али сујеверје, Тајланд ... Поруџбине * Африке веровање у Парииотхапана води * доктринарних Буде превише ... па .... где Брахман.Докази су представили Стен Мур ... митинг завршити прије 158 година ..... сад.
... Видите ек Под или ваши снови о Буреау де Са Пунта Сопа излаз, Квадрант четири племените истине.; Сваки град Нови Јапан
Цопи Брахман одакле (префектура) је брамин, те срце магије .... ?????????????????????!


Оатмеал Свети Госпел       Ја слава Богу да је Брахман, Вен. Тантра од Црвених културе и то је из мог линије, махаиане, десно, десно Дист.


Аттханиј Поккасап       да сам тада био приморан да научи многе генерације које долазе, онда је Брахман утицај.
Кхмер .. Нисам. Али Црвених Тајланд .... мора ухватити историјску Кхун Пха Муанг престо Камопцх Шри Индрадитиа ту. Кхун Пха Муанг ће вас одвести нигде.
... Три модела показују да је "Шри Сатта" је папи унук Кхун Пха Муанг Шри Ланка тада.
Повратак на Сиам на Тајланд са Кинг Аир. Пре тога, Пхра Руанг династија, легендарни митска један прелаз. Паллава династија и Фунан последњи упис Кинг Аир Тајланда, наводи се. Ви Паллава династија, кућа ... натписи на одраслог Вани Историја Тајланда, није из њега ..... Дошао сам у Камбоџу се њоме. То леаве У Камбоџу да би га поседују.
... Хоме натписи на два (Ват Си Цхум) имају Црвених Црвених акцентом који је у земљи ако земља је земља. То значи да је ... То је сећање на сећања на. Уколико меморија детета То је велика земља Адвокати, раст земље се не зна јесте да дете није од чађи сипање или Кашмир (Тхе Б је - Б-Мер) је снажан митинг у леђа ... али то је то. Она не зна извор тога. Онда развратан креирате своју историју ... за неколико година, био сам проклет Лиар Лиар ... ја .... ја .... Ја историчара психотични лажов.НФФ Цео свет ....


Банхарн Чуанг Ронг        +++ +++ Пг историчари бубе.




No comments: