Buddha-sci-fi-muayThai-history-astrology-superstition-language-yoga-music-art-agricuture-herb-food

...I believe that meditation and healthy food are an essential human experience and should be freedom to learn too................................ Buddha-Dharma-Sangha-science-fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-religion-Language-math-mind-universe-meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food...this is good health and life. All give us be Oneness. I will try to understand you and everybody around the world................ WE ALL ARE FRIENDSHIP......Truth me

Thursday, November 6, 2014

๒๕.๔.Buddha-Dharma-Sangha-Science-Fiction-MuayThai-History-Astrology-Superstition-Religion-Language-Math-Mind-Universe-Meditation-Yoga-Music-Art-Agricuture-Herb-Food=Good Life Health.




25.4.Boeddha - Exodus - Geestelijken - Wetenschap - Verhaal - Thai boksen - Geschiedenis -Astrologie - Bijgeloof - Religie - Taal - Wiskunde - Geest - Heelal - Concentratie - Yoga - Lied - Kunst - Landbouw - Kruid - Voedsel = Leuk Leven Gezondheid




*** Atthanij Pokkasap
... Nieuws uit de heilige (moderne tijd).
Nu weet ik vandaag Putttantra !!! (Deel 1)
... ...


Tantra (Sanskriet literatuur vierkante Allah) betekent dat De Wever Electric Gevlochten lijnen die de vorm van het lichaam te houden (fysiologische problemen vaardigen minuten eerder).
... In een cult rituele praktijken Genaamd Religie ... Ton van formule verwijst naar aanbidding Deva ritueel. AXA naar de heilige tempel te bereiken. De handtekening wordt gemaakt Santwa tussen Shiva en Durga Devi (Boeddha van godin Uma).
.. In de Boeddha is een symbool van Hevajra Santwa de Naira bij de Maya Devi (Mrs. zielloze) was een dochter van de 8 (een Khmer genaamd Apsara's) symboliseert. 8 is het Edele Achtvoudige Pad
... Inhoud Tantra zowel het boeddhisme en de Veda's noemen Saivism - Vaishnavisme omvat vijf belangrijkste onderwerp.


1. waarheden die ontstaan met de komst van het Heelal - De Grote Mandala (De Boeken van Siam Ptmag. Bewijs in de literatuur over het locale).

2. rituele eredienst Mot symbool dharma (de Boeddha Nana).

3. Mogelijkheid om targets en scherpe bajonet behoeften te bereiken.

4. Bij de tweede methode om Shakti (Shakti te bereiken. Dynamiek die het aanbod drijft is vrij algemeen, zoals de profeet zei dat certificering. Wie verhuurt Hij ziet de Tathagata) van de Veda's, de 6 belangrijkste principes van het noorden, is het prestige 10 prestige 6, maar de Siamees.

5. Magic in het leven ... over het klonen van een nieuw geestelijk leven, of aanbiedingen.
..... ....

Artikel 3, met inbegrip van astrologie en magie te genezen ziekte. Een natie met oude geschriften over alles. Meer dan enig ander volk in Zuidoost-Azië. De harmonieën op de verbinding met de boer cultuur van de luchthaven. Aryan is een routine medische operatie waarbij zondig. Ik nodig behalve Suvarnabhumi Vanwege deze boer cultuur in de mainstream van het dagelijks leven.
Deze gegevens stellen een passage uit archeologisch bewijs dat er bestaat in het hele land, met inbegrip van de Tempel van de inhoud van de Synode hekserij spreuken rangschikken met het nemen van de eerste twee sectoren van het Heilige Schrift van de Nation ....




Havermout Heilig Evangelie       Verschijnt in de inscripties van Shiva Phet.


Ren        opeens kan het niet lezen. Toen was het een fake Te wachten op een Franse vader leerde het aan mij.


Atthanij Pokkasap       om het te openbaren ... het duurde magie uit Thailand theravada stad ... zelfs als ik niet hoefde te de AFC dragen. Ze denken dat het onwetend bijgeloof. Het is dat ze nooit hebben gezien een mans botten gerepareerd. Het werd bevestigd zelf bestond ... Ai ... cheaters.
.... Le (geopenbaard) aan het boeddhisme en het occulte religieuze, niet zo saai als niet te bezoedelen ... mijn gedachten bij AMC ... Ai geïsoleerde boeddhist. Van elkaar gescheiden occulte Het is beter dan zijn voorganger in de browser beschaving HEY .... Bijgeloof is het nieuwe gezicht van de ander. Maar bijgeloof, Thailand ... Bestellingen * Afrika's geloof in Pariyothapana Leads * Leerstellig van Boeddha ook ... goed .... waar het Brahman. Het bewijsmateriaal werd door Stan Moore ... rally tot 158 jaar geleden een einde ..... nu.
... Zie ex Sub of je dromen van een Bureau voor de Sa Punta Sopa output, Quadrant Vier Edele Waarheden.; Elke stad New Japan
Kopieer Brahman vanwaar (prefectuur) is een brahmaan, deze hart spreuken .... ?????????????????????!


Havermout Heilig Evangelie        Ik dank God dat hij is Brahman, de Ven. Tantra van Khmer cultuur en dit is van mijn eigen lijn, Mahayana, rechts, rechts Dist.


Atthanij Pokkasap        dat ik werd vervolgens gedwongen om te leren van de vele generaties te komen, dan is het de Brahman invloed.
Khmer .. ik niet. Maar Khmer Thailand .... moet het de historische Khun Pha Muang troon Kamopch vangen aan Sri Indraditya dat. Khun Pha Muang brengt u overal.
... De drie modellen laten zien dat "Sri Satta" is de paus de kleinzoon Khun Pha Muang Sri Lanka toen.
Terug naar Siam naar Thailand met de King Air. Daarvoor, de Phra Ruang dynastie, een legendarische mythische enkele shift. Pallavadynastie en Funan laatste inscriptie van King Air Thailand, zei het. Je Pallavadynastie, het huis van ... Inscripties op de volwassen Wani Geschiedenis van Thailand, het is niet uit te halen ..... Ik kwam naar Cambodja om het na te streven. Om te vertrekken Naar Cambodja om het te bezitten.
... Startpagina inscripties op twee (Wat Si Chum) gerund door de Khmer Khmer accent dat is in een land als het land is Land. Het betekent dat de ... Dit is een geheugen van een geheugen van de. Als het geheugen van een kind Het is een groot land Het festival is een herinnering aan degenen die niet weten van het kind was niet van roet grote print of Kashmir (de B's - B-Mer) is een sterke rally in de rug ... maar dat is het. Het weet niet de bron ervan. Dan liederlijke u creëren hun eigen geschiedenis ... in een paar jaar geleden, was ik verdoemd leugenaar leugenaar ... Ik .... ik .... ik historici psychotische leugenaar. De NFF hele wereld ....


Banharn        +++ +++ Pg historici bugs.





No comments: